Skip to main content

Ervaar onze werkwijze met een Proefles!

Online leren fotograferen, kan dat? Jazeker, dat kan heel goed. Het klinkt wat abstract, maar je hoeft tegenwoordig niet meer in de schoolbanken te zitten om te leren. Met onze uitgebreide lessen, de mogelijkheid vragen te stellen, persoonlijke feedback en tips kunnen wij je een flink stuk verder helpen.

Om de drempel wat lager te maken hebben we een aantal proeflessen gemaakt. Hierdoor kun je geheel vrijblijvend kijken wat het online leren op onze website inhoudt. Dus aarzel niet en maak kennis met ons!

Heb je je ingeschreven voor een proefles? Ga dan naar proeflessen en opdrachten en kies eens een of meerdere lessen en opdrachten. Je vindt op deze pagina ook hoe het insturen werkt en  de Gallery met opdrachtfoto's en onze feedback.

fotograferen1

Ga dus lekker met je camera op pad voor een van de opdrachten! Je vindt ze onder aan deze pagina. Je kunt jouw foto's uploaden en je krijgt van ons feedback zoals we dat ook doen voor onze leden.
Zo ervaar je onze werkwijze én persoonlijke aandacht!

WAAR VIND JE DE PROEFLESSEN?

VERGEET NIET ÉÉRST IN TE SCHRIJVEN OM TOEGANG TE KRIJGEN

Als je je ingeschreven hebt voor de proefles, kun je een aantal lessen opdrachten doen om onze werkwijze te leren kennen. Je krijgt feedback op je foto's, zodat je ervaart hoe persoonlijk het bij ons is!  Vraag gerust als je ergens niet uitkomt.

Veel plezier! Afke en Roland

Waar vind je andere proeflessen?

Als je je inschrijft voor de proefles, kun je ook een aantal lessen (aangegeven met een donkerrood blokje Proefles) bekijken om een indruk te krijgen.

proefles overzicht

Je ziet niet alleen de "open"  proeflessen, maar ook de modules waar je op dit moment nog geen toegang toe hebt. Op het moment dat je je definitief inschrijft kun je ook klikken op de modules waar geen proefles bijstaat en heb je toegang tot de volledige website.