Skip to main content

Opdrachten en feedback

De kracht van feedback en tips

Onze kracht is het geven op goede, opbouwende  feedback en tips om je anders te leren kijken en betere foto's te leren maken. Dat vinden we erg leuk om te doen en je hoeft dus nooit lang te wachten op onze reactie op jouw ingestuurde foto's!

We zijn er voor al je vragen!

Roland en Afke helpen je graag met al je vragen. Of het nu techniek is of iets anders. We zeggen niet alleen dat de Online FotoSchool kleinschalig en persoonlijk is, we handelen er ook nnaar! Je krijgt daarom altijd snel reactie als je iets wilt weten. 

"Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik een jaarabonnement cadeau kreeg. Maar ik ben er erg blij mee. Af en toe stuur ik foto's in. Leuk om de reactie te lezen, ik heb er echt wat aan! Eigenlijk zou ik meer foto's moeten insturen, maar het komt er niet altijd van."  Mark

Leren door te dóen!

In elke module staan meerdere opdrachten. Die zijn zo gemaakt dat je de doorgenomen stof in de praktijk gaat toepassen. Maar ook om je te inspireren om anders te gaan kijken en buiten je 'comfortzone' te fotograferen! Fotograferen leer je vooral door veel te doen. Doe daarom zeker de opdrachten!

Hoeveel tijd je aan de opdrachten besteed is geheel aan jou. Weinig tijd? Blijf dicht bij huis. Veel zin op erop uit te gaan? Cameratas inpakken en de deur uit! Je kunt bijvoorbeeld ergens heen gaan waar je denkt mooie foto's te kunnen maken. Houd rekening met de omstandigheden. Met felle zon kun je spelen met schaduw en contrast, op een bewolkte dag met kleur en detail.