Skip to main content

Proeflessen en opdrachten

Fotolessen in modules naar onderwerp gegroepeerd

Onze fotolessen zijn gegroepeerd naar thema in de modules, zoals bijvoorbeeld Techniek fundamentals, Gevorderde  en creatieve techniek, Compositie en Landschap. 

Loop je door de modules heen, dan zie je ook dat een aantal lessen open staan. Zie onderaan deze pagina.

Proeflessen per onderwerp

Om je te laten zien hoe we werken, hebben we een aantal proeflessen gemaakt voor verschillende onderwerpen, dus uit verschillende modules. 
Daarbij staan ook verschillende opdrachten. Stuur een of meerdere foto's in en ervaar onze feedback.

Proeflessen en opdrachten

Hieronder vind je een aantal proeflessen met opdrachten. Zo krijg je een indruk hoe we werken. Doe vooral eens een opdracht en stuur jouw foto in! Dan geven we feedback zoals we dat ook bij leden doen.
NB: Hoe meer informatie jij geeft over hoe je de foto maakt (soort camera, gebruikte instelling etc.) hoe beter we tips kunnen geven.

JOUW OPDRACHTFOTO INSTUREN

Als je een van de opdrachten uit een module of een van de inspiratieopdrachten hebt gedaan, kun je ze uploaden. Dat gaat heel makkelijk. Klik op onderstaande button. 

Heb je de foto geupload, zet dan bij de beschrijving soort camera en instelling die je gebruikt hebt en waarom. Zo kunnen we je het beste helpen en advies geven.

UITGEBREIDE UITLEG OPDRACHT INSTUREN

Hier een korte uitleg hoe je een foto kunt uploaden, mocht je er niet uitkomen.

INGESTUURDE FOTO'S PROEFLES BEKIJKEN

Ga nu jouw foto van de proefles uploaden  en krijg feedback van ons.

JOUW INGEZONDEN FOTO MET ONZE FEEDBACK BEKIJKEN

Op het forum vind je ook onze feedback. Meestal binnen enkele dagen. 

Denk vooral niet dat je foto niet mooi genoeg is om in te sturen! Je bent hier om te leren en juist door onze feedback kunnen we je leren om nog beter te gaan fotograferen. Ieder op zijn eigen niveau en met zijn eigen camera!

Waar vind je andere proeflessen?

Als je je inschrijft voor de proefles, kun je ook een aantal lessen in de modules bekijken (aangegeven met een donkerrood blokje Proefles) bekijken om een indruk te krijgen.

proefles overzicht

Je ziet niet alleen de "open"  proeflessen, maar ook de modules waar je op dit moment nog geen toegang toe hebt. Op het moment dat je je definitief inschrijft kun je ook klikken op de modules waar geen proefles bijstaat en heb je toegang tot de volledige website.