Skip to main content

Wij, Afke van den Hazel en Roland Stolte, hebben samen de Online FotoSchool opgezet.
We zijn in 2013 begonnen met verschillende cursussen online aan te bieden. Inmiddels hebben 700 deelnemers een of meerdere cursussen gedaan.

We zijn beide fotograaf en geven ook cursussen op locatie. Alles wat we daarvan leren en geleerd hebben, gebruiken we om ook de online fotolessen zo goed mogelijk op de cursisten af te stemmen.

In 2019 besloten we om het roer om te gooien en onze cursisten meer te bieden. Daarvoor hebben we lessen gegroepeerd in modules. Maar ook hebben we heel veel extra lessen en opdrachten toegevoegd.
Ook komende maanden gaan we aan de slag met het uitbreiden van lessen en modules. Zo staat een module portretfotografie en urban fotografie op onze wensenlijst.

Wij  zijn ook nooit uitgeleerd en heb je tips over de inhoud of mis je onderdelen, laat het ons dan weten!

Afke van den Hazel

afke sq klein

Ik woon in Doetinchem ben allround fotograaf (Achterhoekfotografie) en designer. Fotograferen draait niet alleen om techniek, maar vooral om kijken en zien! En dat is wat ik cursisten altijd mee wil geven: anders leren kijken en creatievere foto's leren maken. De techniek geeft je de middelen om vervolgens het plaatje te bereiken dat in je hoofd zit.

Roland Stolte

 MG 2462

Ik woon in Aalten en ben een gepassioneerd (portret) fotograaf met een grote kennis van techniek een (web) winkel in foto apparatuur. Je kunt me dus alles vragen op dat gebied! Net als Afke wil ik je graag helpen alles uit je camera te halen en betere foto's te leren maken.