Hoe werkt het?

Online en op stap om te oefenen

Je volgt de cursus online en in je eigen tijd. De fotocursus is in lessen ingedeeld. Je doorloopt een les, waarbij telkens aan het eind een opdracht staat. Die zijn zo gemaakt dat je de doorgenomen stof in de praktijk gaat uitproberen. Maar ook om je te inspireren om anders te gaan kijken en buiten je 'comfortzone' te fotograferen.

Ben je tevreden over de foto's, dan kun je ze uploaden. Dat werkt heel simpel.
Afke van den Hazel of Roland Stolte geven je uitgebreid feedback op je foto's en eventueel verbetertips. Soms kun je met kleine dingen al een veel betere foto krijgen!

Persoonlijk

Persoonlijk is ons uitgangspunt. Je kunt dus ook altijd dingen aan ons vragen als je ergens mee zit. We leggen graag dingen aan je uit. Net zo lang tot je het snapt! Dat is ook onze kracht. Weliswaar een online cursus, maar wél met persoonlijk contact wanneer jij wilt!

Hoe lang duurt de cursus?

Je kunt zo lang of kort over de cursus doen als je wilt. Het belangrijkste is dat je de tijd neemt voor de opdrachten. Want hoe meer je oefent, hoe meer je van de cursus opsteekt.
Dus of je de cursus in een maand of een jaar doet .... het is aan jou!

Welke cursus?

Je vindt op deze site een overzicht van ons cursusaanbod. Kom je er niet uit, of weet je de juiste camera voor een cursus hebt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons dan even!

Welke camera?

Tegenwoordig zijn er veel mensen met een systeemcamera. Over het algemeen kun je met zo'n camera net zoveel als met een spiegelreflexcamera. Dus daarom zijn beide typen camera geschikt voor de DSLR cursussen (basis en gevorderd).
Veel andere cursussen (m.u.v. flitstechniek) kun je ook met andere camera's doen.

Proefles

Vraag gratis een proefles aan, je zit nergens aan vast! We hebben daarvoor een paar lessen uit verschillende cursussen genomen. Zo krijg je een beetje een indruk van onze werkwijze en niveaus. Je kunt ook een opdracht maken en foto's insturen. Dan ervaar je hoe het bij ons werkt en hoe je feedback en tips van ons krijgt.

Aanmelden

Lijkt het je wat? Klik dan op de cursus die je wilt gaan doen en daarna op de button: Inschrijven.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief (homepage, rechterkolom) want we hebben soms interessante aanbiedingen!

Wie zijn we?

Afke van den Hazel

camera afke sq 3Ik woon in Doetinchem ben allround fotograaf (Achterhoekfotografie) en designer. Fotograferen draait niet alleen om techniek, maar vooral om kijken en zien! En dat is wat ik cursisten altijd mee wil geven: anders leren kijken en creatievere foto's leren maken. De techniek geeft je de middelen om vervolgens het plaatje te bereiken dat in je hoofd zit.

 

 

Roland Stolte

roland

Ik woon in Aalten en ben een gepassioneerd (portret) fotograaf met een grote kennis van techniek een (web) winkel in foto apparatuur. Je kunt me dus alles vragen op dat gebied! Net als Afke wil ik je graag helpen alles uit je camera te halen en betere foto's te leren maken.

 

 

Of kijk even naar 2 kennismakingsfilmpjes!