Skip to main content

Online FotoSchool: leer fotograferen met enthousiaste beroepsfotografen!

Wij zijn Afke en Roland en hebben samen de Online FotoSchool opgezet. Daarnaast werken we beiden als fotograaf en geven ook fotocursussen aan huis en op locatie. Daardoor weten we goed hoe we de informatie het best kunnen overbrengen.

We merkten dat er behoefte bij mensen was om in hun eigen tijd, maar wel met begeleiding, te leren om betere foto's te maken. Dat is ook onze opzet geweest.
We zijn in 2013 begonnen met verschillende cursussen online aan te bieden. Inmiddels hebben 700 deelnemers een of meerdere cursussen gedaan.

In 2019 besloten we om het roer om te gooien en onze cursisten meer te bieden. Daarvoor hebben we lessen gegroepeerd in modules. Maar ook hebben we heel veel extra lessen en opdrachten toegevoegd.

Wij  zijn ook nooit uitgeleerd en heb je tips over de inhoud of mis je onderdelen, laat het ons dan weten!

Afke van den Hazel

afke sq klein

Ik woon in Doetinchem ben allround fotograaf (Achterhoekfotografie) en designer. Fotograferen draait niet alleen om techniek, maar vooral om kijken en zien! En dat is wat ik cursisten altijd mee wil geven: anders leren kijken en creatievere foto's leren maken. De techniek geeft je de middelen om vervolgens het plaatje te bereiken dat in je hoofd zit.

Roland Stolte

 MG 2462

Ik woon in Aalten en ben een gepassioneerd (portret) fotograaf met een grote kennis van techniek een (web) winkel in foto apparatuur. Je kunt me dus alles vragen op dat gebied! Net als Afke wil ik je graag helpen alles uit je camera te halen en betere foto's te leren maken.