Foto-excursies

Fotograferen in Doesburg zondag 25 juni 2017

1DB02076

Zet deze datum vast in je agenda! We organiseren een foto-rondwandeling in Doesburg. Deze leuke vestingstad aan de Oude IJssel heeft leuke oude straatjes, gebouwen en natuurlijk de rivier. Daar is die dag dan ook een kunstexpositie, dus volop inspiratie voor mooie foto's!

We gaan na een kop koffie op pad en nemen de tijd om op verschillende locaties mooie foto's te maken. Je kunt natuurlijk ook zelf rondlopen en op zoek gaan naar de mooiste plekjes.
Wij, Afke en Roland zijn er om jullie te helpen. Je kunt ons dan dus alles vragen over jouw camera en instellingen. Maar ook over bijvoorbeeld de beste compositie of HDR.

De fotosessie duurt van 10 tot 12 uur. Doesburg en omgeving (ook vlakbij de Veluwezoom en de Posbank) is prachtig. Dus wellicht vind je het leuk om daarna op eigen gelegenheid verder op pad te gaan met je camera.

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief (zie homepage) of ons even mailt dan blijf je op de hoogte van aankondigingen.

Het was leuk fotograferen bij Radio Kootwijk

Onze eerste foto-excursie naar Radio Kootwijk zat in mum van tijd vol. Een goede reden om er nog eens heen te gaan! De tijd vliegt voorbij als je daar bezig bent. Ondanks het slechte weer zat de stemming er goed in. Leuke opkomst en gezellige groep! Tips en aanwijzingen werden uitgewisseld en de woorden ‎HDR‬ , Bracketing‬ en "Hoe doe je dat?" waren veel te horen.

radio kootwijk 43radio kootwijk 15radio kootwijk 12radio kootwijk 41