Foto-excursies

Fotograferen in Doesburg zondag 25 juni 2017

1DB02076

We organiseren voor onze leden en introducées een foto-rondwandeling in Doesburg op zondag 25 juni van 10 tot 12 uur. Deze leuke vestingstad aan de Oude IJssel heeft leuke oude straatjes, gebouwen en natuurlijk de rivier. Daar is die dag dan ook een kunstexpositie, dus volop inspiratie voor mooie foto's!

beeldWe verzamelen bij het beeld van de 3 mannekes aan de Oude IJssel (vlakbij Stadshotel Doesburg). Je kunt bijv. parkeren op De Bleek (gratis). Dat is daar vlakbij. (zie kaartje).

Bij het water is het leuk fotograferen. Daarna kunnen we het stadje inlopen. We nemen de tijd om op verschillende locaties mooie foto's te maken. Je kunt natuurlijk ook zelf rondlopen en op zoek gaan naar de mooiste plekjes. En als je tussendoor koffie wilt drinken zijn er diverse gelegenheden, waaronder het historisch pand De Waag.

Wij, Afke en Roland zijn er om jullie te helpen. Je kunt ons dan dus alles vragen over jouw camera en instellingen. Maar ook over bijvoorbeeld de beste compositie of HDR.

Deelname is gratis! Consumpties voor eigen rekening.

kaartje verzamelplek doesburg

Doesburg en omgeving (ook vlakbij de Veluwezoom en de Posbank) is prachtig. Dus wellicht vind je het leuk om daarna op eigen gelegenheid verder op pad te gaan met je camera.

Mail voor deelname naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het was leuk fotograferen bij Radio Kootwijk

Onze eerste foto-excursie naar Radio Kootwijk zat in mum van tijd vol. Een goede reden om er nog eens heen te gaan! De tijd vliegt voorbij als je daar bezig bent. Ondanks het slechte weer zat de stemming er goed in. Leuke opkomst en gezellige groep! Tips en aanwijzingen werden uitgewisseld en de woorden ‎HDR‬ , Bracketing‬ en "Hoe doe je dat?" waren veel te horen.

radio kootwijk 43radio kootwijk 15radio kootwijk 12radio kootwijk 41