Verkorte cursus of Vakantiecursus

Doe de cursus voor jouw vakantie!

Prijs

39

Cursusbeschrijving

Deze korte cursus spiegelreflex is bedoeld voor degenen die snel wat meer over hun spiegelreflex- of systeemcamera willen weten om bijvoorbeeld tijdens de vakantie betere foto's te kunnen maken. Dus niet meer altijd de automatische stand gebruiken, maar juist de semi-automatische standen.
Heb je geen tijd voor een volledige cursus, dan is deze cursus wellicht wat voor jou. Een aantal belangrijke zaken komen in deze cursus aan de orde: scherpstellen, compositie, wazige achtergrond of juist niet, juiste belichting en gebruik flits.

Bevalt het fotograferen je straks zo goed, dan kun je altijd verder gaan met een van onze andere cursussen uit het aanbod van de Online FotoSchool.

Je kunt deze cursus, die bestaat uit vier lessen, in je eigen tijd en tempo volgen. Dus je kunt er een week over doen of twee maanden! Je kunt de cursus op elke datum beginnen. Je krijgt feedback op je huiswerk en kunt met medestudenten van de Online Fotoschool foto's delen, ook na de cursus.

Benodigdheden

Spiegelreflex of systeemcamera of gevorderde compactcamera

Aantal lessen

4

Studiebelasting

Voor deze cursus heb je 4 lessen om door te nemen. Je kunt na elke les flink met het geleerde gaan oefenen. Zo krijg je de belangrijkste technieken om mooie vakantiefoto's te maken onder de knie. Je kunt telkens de opdrachten maken en de foto's uploaden. Dan krijg je van ons feedback en tips waardoor je snel nog betere foto's leert maken.

Afke

Afke

Afke van den Hazel uit Doetinchem is werkzaam als fotograaf en designer. Haar opvatting is dat het bij fotograferen allereerst draait om kijken en zien. Ook met deze online-fotocursussen wil ze de deelnemers ook op een andere manier laten kijken. De techniek van de camera is het middel om vervolgens wat je in je hoofd hebt zitten ook op beeld te krijgen. Wil je een beeld hebben, kijk dan op haar portfolio, www.achterhoekfotografie.nl.

Roland

Roland

Roland Stolte, gepassioneerd (portret) fotograaf met een grote kennis van techniek. Daarnaast eigenaar van een (web) winkel in foto apparatuur. Heb je een technische vraag? Dan moet je bij hem zijn.

Inhoud cursus

 • vinkje  Scherpstellen met AF punten

  vinkje  Hoe krijg je alles scherp?

  vinkje  Hoe krijg je wazige achtergrond?

  vinkje  Foto lichter of donkerder krijgen

  vinkje  Zonsondergangen fotograferen

  vinkje  Avonds en nachtfoto's

  vinkje  Polarisatiefilter mee op reis

  vinkje  Gulden snede

  vinkje  Standpunt kiezen

  vinkje  Gebruik lijnen en kaders

  vinkje  Tegen de zon in fotograferen

  vinkje  Effect in- en uitzoomen

  vinkje  Flits gebruiken

  vinkje  Invulflits 

  ... en natuurlijk:

  vinkje  Huiswerkopdrachten

  vinkje  Feedback met tips

  vinkje  Persoonlijk contact

         voor een optimaal resultaat!