Beter fotograferen met een compact/systeemcamera

Start de cursus wanneer jij wilt!

Prijs

29

Cursusbeschrijving


Met deze cursus leer je veel meer uit je compactcamera of systeemcamera te halen. Geen ingewikkelde technieken, maar wel veel mooiere foto's. Door beter te kijken, weten welke voorkeurinstelling je het best kunt gebruiken, creatieve tips en door een mooie compositie te maken.
Voor deze cursus volstaat een (eenvoudige) compact- of systeemcamera. Heb je een geavanceerde compact- of systeemcamera en wil je gebruik maken van diafragama en sluitertijdinstellingen, dan is misschien de beginnende spiegelreflex camera eerder te overwegen. Veel van die cursus is ook voor de uitgebreide compactcamera en systeemcamera's van toepassing. Bij twijfel kun je ons uiteraard altijd om advies vragen.

Je kunt zelf geheel je eigen tempo bepalen. Dus als je meer tijd hebt kun je wat vaker op pad en eerder je huiswerk inleveren. We besteden veel aandacht aan de door jou ingeleverde huiswerkfoto's. Dus persoonlijke tips en adviezen. Je kunt ook tussendoor alles aan ons vragen.

 

Benodigdheden

Compactcamera

Aantal lessen

5

Studiebelasting

In deze cursus heb je minimaal een uur nodig om de stof door te nemen en ca. 1-2 uur per week voor de foto-opdrachten. Hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer je er van leert!

Gerelateerde cursussen

Spiegelreflex & systeem basis
Afke

Afke

Afke van den Hazel uit Doetinchem is werkzaam als fotograaf en designer. Haar opvatting is dat het bij fotograferen allereerst draait om kijken en zien. Ook met deze online-fotocursussen wil ze de deelnemers ook op een andere manier laten kijken. De techniek van de camera is het middel om vervolgens wat je in je hoofd hebt zitten ook op beeld te krijgen. Wil je een beeld hebben, kijk dan op haar portfolio, www.achterhoekfotografie.nl.

Roland

Roland

Roland Stolte, gepassioneerd (portret) fotograaf met een grote kennis van techniek. Daarnaast eigenaar van een (web) winkel in foto apparatuur. Heb je een technische vraag? Dan moet je bij hem zijn.